DISPENSER AIR

Blöndal adalah pemimpin yang diiktiraf dalam reka bentuk dan pembuatan dispenser air point of-Use (POU) di Malaysia. Dispenser air Blöndal tahan lasak dan mudah untuk di servis dan di bersih; untuk pengalaman air minuman tulen dan menyegarkan untuk anda, perniagaan dan keluarga anda!

info-2


MENGAPA DISPENSER AIR?

Faedah utama dispenser berdiri atau  atas kaunter adalah kemudahan yang mempunyai akses tersedia air minuman sejuk (sangat berguna, memandangkan iklim panas kami di Malaysia), atau air panas serta-merta (untuk teh dan sup); bila-bila masa anda mahu.Ia juga boleh menjimatkan penggunaan air kerana tidak ada keperluan untuk menjalankan paip untuk beberapa minit, menunggu air sejuk.

Dispenser air boleh menjadi satu perkara yang sangat sesuai dan mudah untuk digunakan di rumah. Mereka boleh, sebagai contoh menyediakan air sejuk dan panas di mana-mana kawasan rumah; tanpa perlu menunggu.

Di tempat kerja, dispenser air menghapuskan kos dan kerumitan menghabiskan masa yang berharga membuat pembelian isi semula, apabila bekalan air perniagaan botol telah kehabisan. Dispenser air dilengkapi dengan sistem penapisan berteknologi maju “in-line” yang secukupnya untuk membekal sumber air bertapis yang konsisten, apabila diperlukan.

Dispenser air yang sengaja direka untuk memenuhi permintaan yang berbeza-beza pada ruang, apabila ia berkaitan kepada kedudukan atau lokasi dispenser. Dispenser air Blöndal datang dalam dua model; pilihan antara model atas-kaunter dan model dispenser berdiri bebas; bergantung kepada pilihan atau keperluan anda.

3


DENGAN DISPENSER AIR BLÖNDAL

Dispenser air Blöndal menggunakan komposisi media penapis yang unik untuk menyediakan anda dengan air bersih, selamat dan air minuman yang lazat. Struktur pelbagai penapis dengan berkesan memerangkap dan membuang semua bahan cemar dan kekotoran yang boleh hadir dalam sumber air minuman anda.

Dispenser air kami menapis:

  • Pasir, karat, dan klorin,
  • Mana-mana sista, virus atau bakteria,
  • Sebarang sisa bahan kimia, bau atau rasa

Dan dengan berjenama kami  Blöndal  Direct Chiller,  dispenser air Blöndal memberikan anda air sejuk atau panas, atas permintaan!

  • Tiada had kepada air minuman yang sejuk; atau air panas, teh dan sup
  • Tiada kebimbangan bakteria
  • Tiada penyelenggaraan tangki diperlukan

Dispenser air Blöndal mempunyai hanya reka bentuk inovatif dan ciri-ciri yang berguna untuk menjadikan kehidupan moden lebih mudah dan kurang tekanan. Dispenser air kami akan membekalkan anda dengan air yang selamat, jernih dan berasa segar, bila-bila masa dan di mana sahaja yang anda perlukan atau mahu!


PENYEJUK SEGERA BLÖNDAL

info2

Blöndal – Water Dispensers – Malaysia