REKAAN TERSENDIRI SISTEM PENAPISAN UDARA

Jurutera kami di Blöndal memiliki kelayakan dan pengalaman dalam membekalkan syarikat atau perniagaan anda dengan pembersihan air disesuaikan dan sistem penapisan yang menangani kebimbangan anda dalam hal penggunaan air yang selamat dan menjimatkan kos, di sini di Malaysia.

Kekuatan Blöndal Industri terletak pada kecekapan dan pengetahuan kerana ia berkaitan dengan reka bentuk dan pembinaan pembersihan air disesuaikan terkemuka industri dan sistem penapisan untuk pelbagai jenis aplikasi penapisan. Setiap sistem adalah sudah tentu, berdimensi untuk memenuhi keperluan pembersihan air khusus pelanggan kami.

Bagaimanakah ia berfungsi? Dengan berunding dengan pelanggan kami, kami mengkaji sifat industri mereka, mengkaji metodologi yang digunakan dalam operasi mereka dan menyediakan cadangan dari segi peralatan yang sesuai dan gabungan penapis yang paling layak untuk memenuhi pelbagai keperluan penyingkiran. Dan dengan berbuat demikian, kami dapat memberi pelanggan kami penyelesaian dari segi-kejuruteraan bagi memenuhi objektif sistem yang khusus.

Dengan lebih daripada 40 tahun pengalaman dalam industri dan asas pelanggan global yang setia, kami bangga dengan reputasi yang mantap dalam menyampaikan penyelesaian komersial yang berkualiti tinggi – di sini di Malaysia dan seterusnya.

JENIS REKAAN PENAPISAN AIR BERBEZA YANG DITAWARKAN

Keupayaan teknikal sistem penapisan kami disesuaikan termasuk penyingkiran arsenik, plumbum dan logam berat. Pelbagai bidang aplikasi termasuk kapal, kapal layar, hotel dan resort, proses industri, farmaseutikal, pembuatan minuman, industri elektronik, majlis perbandaran, tetapan pertanian, aplikasi pemprosesan makanan, perubatan dan kediaman.

BLÖNDAL – CUSTOMISED FILTRATION SYSTEMS

Niat kami adalah untuk menyediakan anda – bakal klien kami – dengan berguna, maklumat semasa mengenai kepentingan rawatan air, kerana ia menangani isu-isu kesihatan yang penting, di samping membentangkan anda dengan gambaran keseluruhan maklumat mengenai bukan sahaja merit sistem penapisan disesuaikan tetapi juga berkaitan bagaimana praktikal, boleh diakses sistem ini boleh.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi: info@blondalwater.com.my